potápěčský klub

1.kolo Českého poháru DPP, Otrokovice 21.5.2016

17.05.2016 00:44

Již tuto sobotu nás čekají další závody, tentokrát se vydáme do Otrokovic, poprvé v letošním roce na otevřenou vodu. Jedná se o 1. kolo Českého poháru v DPP, ale hlavně 4. kolo MSLM, kde je náš klub o pouhých 10 bodů na průběžném třetím místě. Pokud se dětem podaří podat stejně kvalitní výkony jaké podávají celý letošní rok, a udrží třetí místo, tak se za odměnu zúčastní v polovině listopadu Finále ligy mládeže, které se tento rok uskuteční v Mostě. V tomto finále se vždy utkají tři nejlepší kluby z Čech a tři nejlepší kluby z Moravy.

 

Na závody do Otrokovic jsme nominovali tyto závodníky:

 

Kategorie E – bude plavat 500 metrů

Lucie Hrubá, Veronika Vašíčková, Martina Zajícová

David Blaťák, Antonín Piňos, Vojtěch Šindler

 

Kategorie D – bude plavat 1000 metrů

Kateřina Padalíková

Dominik Fiala

 

Kategorie C – bude plavat 2000 metrů

Eva Bartošíková

René Vašíček

 

V případě nepříznivého počasí se uvedená délka jednotlivých tratí zkrátí.

Pokud by někdo z nominovaných nejel, prosím o nahlášení do čtvrtku 19.5., po tomto datu nebudou možné odhlášky a pořadatel bude požadovat zaplacení 100Kč za každého neodhlášeného závodníka! (většina z vás to takto již dělá, ale stává se nám, že ještě z bazénu voláme rodičům zda máme dítě prezentovat nebo odhlásit)   

 

Sraz všech v sobotu 21.5. před bazénem v Přerově v 8:45, návrat do Přerova cca 14:30.

 

Nezapomeňte dětem kromě tradiční plavecké výzbroje přibalit do tašky i klubové čepičky,dresy, lehčí svačinu a pití.  Jde o závody ve venkovním prostředí (počasí by se mělo v druhé polovině týdne zlepšovat), proto děti teple oblečte a nebojte se jim přibalit i zimní čepici.

Startovné bude tradiční 100 Kč.